Carti de vizita

Cartea de vizită reprezintă imaginea companiei: ea prezintă serviciul, bunurile, persoana sau întreprinderea, ea face pasul în întâmpinarea creării unor relații de afacere. Cartea de vizită ne ajută să păstrăm legătura, și are funcția a unei machete de publicitate. Crearea cărților de vizită – este o muncă responsabilă, deoarece orice detaliu contează: culorile, textura, imaginile și resul componentelor unei cărți de vizită. Cu cât mai calitativă este cartea de vizită, cu atât mai bine ea se memorizează, creând o impresie plăcută.

Crearea cărților de vizită de către agenția de publicitate ORK

Agenția noastră de publicitate vă oferă servicii complete de publicitate și propune crearea cărților de vizită la cheie: începând de la formarea designului până la tipărirea tirajului necesar. Ne puteți oferi propria variantă a designului cărții de vizită, însă dacă nu aveți careva idei interesante, designerul nostru profesionist va realiza o machetă pe placul dvs. Noi vă propunem câteva variante de imprimare a cărților de vizită:

  • Offset
  • Serigrafie
  • Digitală

Pentru a face comanda contactați-ne în orice mod convenabil pentru dvs. iar managerii noștri vă vor ajuta să luați o decizie referitor la designul cărții de vizită și vor calcula costul comenzii.

Termen limită: imprimare digitală de la 3 la 7 zile lucrătoare

100buc. - de la 350 MDL

Termen limită: Imprimarea offset de la 10 la 14 zile lucrătoare

1000buc - de la 350 MDL

2000-5000buc - de la 300 MDL (pentru fiecare mie de bucăți)

6000-10000buc - de la 250 MDL (pentru fiecare mie de bucăți)

11000+ buc - de la 225 MDL (pentru fiecare mie de bucăți)

este important:

Cărți de vizită în culori negre (întunecate) unde se utilizează multe umpluturi monofonice sau se utilizează o mulțime de gri negru sau gri închis. calculată separat. Acest tip de design este mai scump.

* Vacul UV = plătit separat, prețul depinde de numărul de carduri de vizită.