Carti de vizita

Cartea de vizită reprezintă imaginea companiei: ea prezintă serviciul, bunurile, persoana sau întreprinderea, ea face pasul în întâmpinarea creării unor relații de afacere. Cartea de vizită ne ajută să păstrăm legătura, și are funcția a unei machete de publicitate. Crearea cărților de vizită – este o muncă responsabilă, deoarece orice detaliu contează: culorile, textura, imaginile și resul componentelor unei cărți de vizită. Cu cât mai calitativă este cartea de vizită, cu atât mai bine ea se memorizează, creând o impresie plăcută.

Crearea cărților de vizită de către agenția de publicitate ORK

Agenția noastră de publicitate vă oferă servicii complete de publicitate și propune crearea cărților de vizită la cheie: începând de la formarea designului până la tipărirea tirajului necesar. Ne puteți oferi propria variantă a designului cărții de vizită, însă dacă nu aveți careva idei interesante, designerul nostru profesionist va realiza o machetă pe placul dvs. Noi vă propunem câteva variante de imprimare a cărților de vizită:

  • Offset
  • Serigrafie
  • Digitală

Pentru a face comanda contactați-ne în orice mod convenabil pentru dvs. iar managerii noștri vă vor ajuta să luați o decizie referitor la designul cărții de vizită și vor calcula costul comenzii.