promovare-website

Ce inseamna promovare website.

Promovare website este baza succesului site-ului in sistemele de cautare, adica in TOP 10 site-uri emise la cererea clientului.

Promovare website

Daca doriti ca site-ul sa fie in TOP10, este necesar un specialist care utilizind cunostintele profesionale, va scrie SEO texte corecte si va face optimizare SEO a site-ului in conformitate cu cerintele sistemelor de cautare.

Multi utilizeaza pentru promovare website serviciul costisitor a sistemului google. Acesta este modul cel mai rapid de promovare pe primele locuri a site-ului companiei Dvs. insa el are citeva dezavantaje considerabile:

  • Pierderea increderii clientului – clientul nu are incredere in publicitatea platita, deoarece considera ca nu produsele nu sunt calitative daca compania este nevoita sa utilizeze astfel de publicitate costisitoare.
  • Scumpa – plata zilnica sistemului google.
  • Rezultat de scurta durata – fiind o promovare website artificiala, indata ce terminate sa platiti sistemei, site-ul isi pierde pozitia de lider si coboara mai jos de concurentei care folosesc promovare SEO corecta.

Angajind un specialist in SEO promovare, site-ul Dumneavoastra va cistiga pozitii in mod natural si va detine cu mult mai stabil locurile de top fara ca Dumneavoastra sa faceti cheltuieli suplimentare, extrem de costisitoare.

Concluzia – este necesar un bun specialist de promovare SEO.

Promovarea site-ului in top este un lucru constant, nu va faceti sperante ca dupa prima luna veti avea pozitia dorita. Promovare website in mod natural necesita timp, insa este o investitie care ofera rezultate de lunga durata. Promovarea SEO in top in mod natural garanteaza pozitia stabile a site-ului pentru o perioada indelungata.

Pentru ce este necesara promovare website.

Promovare website este o investitie de importanta majora pentru cresterea si dezvoltarea companiei.

Multe companii creind site-ul se asteapta sa primeasca profit de la el, ne luind in consideratie pozitia lui in sistemele de cautare. Desigur exista brand-uri cunoscute si site-ul lor este vizitat direct de client. Insa conform statisticei majoritatea persoanelor utilizeaza sistemele de cautare pentru a gasi produsele si serviciile necesare, 80 % de oameni analizeaza doar prima pagina a rezultatelor emise, mai rar a doua, ce sa mai spunem de restul paginilor.

Cine este in top acela si a primit clientul.

Costul pentru promovare website.

Pretul se formeaza dupa urmatoarele considerente: timpul cheltuit, investitiile necesare si numarul paginilor promovate. Unele site-uri contin o cantitate mare de produse, cum ar fi magazinele online, din aceasta cauza poate fi pus accentul pe produsele prioritare, cele mai cerute de clienti, iar restul vor fi complementare, astfel veti interesa clientul si el va gasi produsul necesar, iar navigind pe site poate gasi si comanda si alte produse. Daca site-ul ofera servicii, pretul este format din considerentul cite nume de servicii for fi promovate.

Contactati consultantii nostri. Noi vom elabora impreuna programul necesar de promovare SEO si vom calcula costul muncii efectuate pentru a obtine rezultate eficiente, si cel mai important pentru a creste profitul companiei cu ajutorul site-ului activ.