Web Design

Web design este aspectul exterior a site-ului: culoarea, structura, fontul si alte caracteristici. El este creat in conformitate cu dorintele clientului, activitatea companiei si pentru a fi placut clientilor care il viziteaza.

Design-ul este prima etapa si cea fundmentala in crearea site-ului.

Compania noastra ofera servicii web design garantind unicitatea fiecarui proiect. Noi nu utilizam materiale din reteaua internet. Designeri calificati a companiei vor crea web design-ul in conformitate cu preferintele, viziunea clientului, luind in consideratie specificul activitatii companiei.

Noi va oferim un lucru coordonat a specialistilor care detin o experienta vasta si o gindire foarte flexibila.

Necesitatea web design - ului

Designul este in primul rind cartea de vizita, primul lucru pe care il vede clientul vizitind site-ul unei companii. De aceea designul trebuie sa fie potrivit genului de activitate a companiei, astfel dezvaluind identitatea ei si fiind placut si comod utilizatorului.

Luind decizia de a crea un site, imediat ne imaginam cum trebuie sa arate, culorile utilizate – aprinse, pastel sau elegante. Structura lui – pozitionarea meniului, tipul fontului si alte detalii importante.

Insa pentru ca site-ul Dumneavoastra sa fie realizat conform viziunii este necesar un specialist de o inalta calificare.

In alegerea designerului este necesar in primul rind a tine cont de calificare si experienta de lucru in crearea web design-ului, nu oricare designer se potriveste pentru astfel de lucru, sunt necesare anumite cunostinte a programelor si lucrului tehnic a programistilor care vor programa site-ului pe baza design-ului finit, aceste procese sunt strins legate intre ele.

Deci sa analizam principalele etape a web design-ului:

  • Prima etapa: determinarea aspectului exterior a site-ului si functionalitatea sa – se discuta cu clientul viziunea si rezultatul necesar.
  • A doua etapa: bazindu-se pe cerintele clientului, este desenat web designul, paginile necesare in baza gamei de culori alese, fontului si structura site-ului.
  • A treia etapa: Dupa ce clientul aproba web design-ul, incepe lucrul personalul tehnic.

Preturi web design si Comanda

Preturile pentru web design depind de numarul paginilor desenate si dificultatea lor. Inainte de a stabili pretul pentru lucru este in primul rind necesara determinarea volumului de lucru si timpul pentru realizare.

A face comanda de web design este foarte simplu, pur si simplu contactati-ne. Dupa ce discutati cu specialistii nostri, vom stabili o intilnire pentru a discuta amanuntit proiectul Dumneavoastra, viziunea, scopul si termenii.

Misiunea Dumneavoastra consta doar in explicatia rezultatului dorit. Specialistii nostri va vor asculta, consulta si posibil vor ajuta la unele imbunatatiri ce tine de web design si alte lucruri importante pentru un site de succes.