WEB Hosting

În procesul de creștere și dezvoltare, orice afacere se confruntă cu necesitatea de a crea propriul site web corporativ, care va promova și vinde produsul online. Site-ul web al companiei conține, de obicei, informații importante în formă de text și infografice. Pentru ca potențialul auditoriu-țintă vizat să aibă acces la ele prin Internet, site-ul trebuie plasat pe un computer special – server, care funcționează 24/24. Serviciul de furnizare a unui anumit spațiu (spațiu pe disc) pentru fișierele site-ului dvs. pe server și furnizarea accesului la acestea se numește WEB HOSTING. Companiile care furnizează acest tip de servicii sunt numite furnizori de servicii de hosting.

Gazduirea este necesara pentru dezvoltarea unui magazin online, crearea diverselor proiecte în retea (forumuri, baze de date etc.), precum si pentru companiile care urmăresc extinderea bazei de clienti, cresterea vânzarilor si recunoașterea brandului în retea.

Tipuri de găzduire

Principalele tipuri de servicii oferite de furnizori de găzduire includ furnizarea găzduirii contra plată și gratuită. Ultimul tip de WEB HOSTING, cu excepția că este gratuit, nu oferă nici un alt avantaj. Are o capacitate limitată, viteză redusă, din acest motiv este adesea folosit de clienți doar pentru a-și posta anunțurile, 2-3 pagini cu informații generale despre companie fără posibilitatea de a introduce schimbări în ele.

WEB HOSTING contra plată este potrivit pentru companiile care sunt în dezvoltare dinamică. Prețul serviciului va fi calculat în funcție de volumul de spațiu necesar pe disc, calitatea și cantitatea serviciilor specializate furnizate. Opțiunea cea mai accesibilă pentru acest tip de hosting este virtuală. Pe baza sarcinilor și obiectivelor site-ului unei anumite companii, puteți alege un server dedicat virtual, un server dedicat separat etc. Găzduirea calitativă este garanția muncii impecabile a oricărui proiect pe Internet, deci decizia în privința lui trebuie să fie făcută cu responsabilitate și încredințată numai profesioniștilor.